'BABS' 

Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar een unieke locatie en een trouwambtenaar met een vlot en persoonlijk verhaal! Ik denk en doe met je mee.

Als BABS (Buitengewoon Abtenaar van de Burgelijke Stand) regel ik de trouwceremonie. Ik hang de slingers op, we maken er een feestelijk en uniek moment van. 

Voorgesprek
Tijdens een persoonlijk voorgesprek op een exclusieve plek om alvast in de stemming te komen, maken we kennis en stel ik jullie vragen ter voorbereiding op de trouwceremonie en de trouwspeech. Officiele papieren worden geregeld en ik neem contact op met ceremoniemeester en de locatie zodat alles tot in de puntjes is geregeld.

Ceremonie
Tijdens jullie trouwdag ben ik er voor jullie en het trouwgezelfschap. Van het moment waarop jullie binnen komen tot het moment waarop jullie proosten op het huwelijk sta ik als BABS voor jullie klaar. 
Ik trakteer jullie op een persoonlijke speech met een lach en een traan maar vooral veel 'luchtigheid'. We maken er een onvergetelijke trouwceremonie van.  

BABS plus 
Als je wilt dat de huwelijksdag vlekkeloos verloopt, dan is een ceremoniemeester geen overbodige luxe. Iemand die precies weet wat er op jullie trouwdag gaat gebeuren. Contacten opneemt met betrokken partijen, locatie, muziek en andere belangrijke partijen. Iemand die jullie als bruidspaar ontzorgt, zodat je alle tijd hebt om te genieten van het moment. Mijn taak als BABS geldt alleen tijdens de officiele trouwceremonie. Wil je mij inzetten als aanspreekpunt en alles regelaar voor jullie trouwdag, neem dan contact met me op.   

 

 

Deventer