PROJECT&CO

Project&Co is gevestigd in Deventer en staat voor projectmanagement en communicatie. Als communicatieadviseur in het westen van het Land, ben ik in 2008 vanuit Deventer een projectbureau gestart. Ik heb in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan in zakelijke, culturele en maatschappelijke projecten. Dit heeft geresulteerd in een breed netwerk van mensen die mijn werk boeiend en levendig maken.   

Projectmangement
Als projectmanager ben ik betrokken geweest bij unieke evenementenconcepten. Steeds opnieuw ga ik op zoek naar het perfecte geheel bestaand uit de behoefte en cultuur van de klant, de beste omgeving,de inhoud en de beleving. Ik laat de beste partijen aanhaken en pak de regie. Succesfactoren zijn voor mij heldere communicatie in combinatie met een gezonde dosis flexibiliteit en humor. Samen gaan we voor een goed eindresultaat op basis van motivatie en betrokkenheid.

Communicatie 
Als communicatieadviseur leef ik me in in de organisatie en de mensen. Ik vertaal beleid naar praktisch uitvoerbaar advies. Geen ingewikkelde plannen maar duidelijke taal voor alle medewerkers in de organisatie. Vraagstukken in de steeds veranderende Zorg branche intrigeren mij. Ik help en adviseer zorgorganisaties om een slag te maken naar een toekomstbestendige organisatie.