Projecten

Wat hebben we in de afgelopen 10 jaar bereikt? Project&Co heeft een waardevol en sterk netwerk opgebouwd in de regio. Vanuit een adviserende en rol voeren we de regie bij vooraanstaande projecten. We zijn op de hoogte van actuele thema's en nieuwe partijen in de regio. We creëren hierdoor kansen en zijn actief  binnen verschillende organisaties, overheidsinstanties en (maatschappelijke) instellingen.

Het resultaat is een lijst met projecten waar we trots op zijn. We hebben ons zelf op de kaart gezet door enthousiasme, oprechte betrokkenheid en interesse in de regio Deventer. Daarom een greep uit onze meest recente projecten en dat wat er nog aan zit te komen. Never een dull moment..

Gastcollege Hospitality ROC Twente

Nieuwe start in het nieuwe jaar gastcollege 'Hospitality' voor een klas met eerste jaars studenten, ROC opleiding Office assistent.

Jan de Bouvrie Academy Stylish Christmas

Twee enthousiaste studentes van de Jan de Bouvrie Academy Deventer hebben de taak op zich genomen om een project 'stylish Chrismas' uit te voeren.

Kick-off Groot Kinderkookboek Overijssel

Een idee; uitgave van een Groot Kinderkookboek Overijssel gekoppeld aan een receptenwedstrijd. Project&Co gaat er mee aan de slag. De start van de wedstrijd is op woensdagmiddag 21 november 2018.

Ladiesnight Go ahead Eagles 2018

Een avond in het teken van de 'ladies van Go Ahead Eagles', de partners van businessclubleden maar ook vriendinnen en collega's die met elkaar een avondje uit beleven in de business lounge van de club.

Open Monumentendagen

Projectcoördinator Open Monumentendagen 2018

Projectcoördinatie van de Open Monumententdagen Deventer.

FEMME

Event creator FEMME-inspiratie voor ondernemende vrouwen uit Oost -Nederland

Vanuit mijn netwerk, passie voor het evenementenvak en ervaring is het idee ontstaan een uniek en stijlvol event voor ondernemende vrouwen uit Oost Nederland te creëren en te organiseren.

Nieuw Deventer Circuit

Coördinator Nieuw Deventer Circuit

Als sinds 2012 is Vivian Buitendijk als coordinator de drijvende kracht achter het Nieuwe Deventer Circuit.

Vriendenstichting deventer ziekenhuis

KICK OFF VRIENDEN VAN HET DEVENTER ZIEKENHUIS

Het Deventer Ziekenhuis staat bekend om haar gastvrijheid en zorg voor de patiënt.

AkzoNobel

Projectcoördinator AkzoNobel Chemicals Startup Challenge

In Juni 2017 vond in Deventer het driedaagse event van AkzoNobel Chemicals plaats voor internationale start-up teams all over the world.

CollegeLeerbedrijf ROC Twente

Vier projectteams van ROC Twente kregen als opdracht mee om een ééndaags seminar te organiseren voor studenten die in het buitenland willen wonen, werken of studeren.

Go Ahead Eagles op zijn best!

De Business Club van Go Ahead Eagles kwam bij elkaar voor het jaarlijkse Hap & Stap moment in Deventer.

'Zorg voor Jezelf'

Op 8 april 2020 staat het evenement met als thema 'Zorg voor jezelf' op de agenda. Georganiseerd door Project&Co in samenwerking Annick Lieuwen van Altijd Bemiddelt.