Projecten 

Wat heb ik in de afgelopen 12 jaar bereikt? Project&Co heeft een waardevol en sterk netwerk opgebouwd in de regio. Ik initieer, adviseer en regisseer vanuit bestaande of nieuwe projecten en denk mee over (communicatie) vraagstukken. Ik geloof in de samenwerking met andere partijen binnen en buiten de regio. Hierdoor worden nieuwe kansen gecreëerd tussen verschillende organisaties, overheidsinstanties en (maatschappelijke) instellingen.

Dank
Het resultaat is een lijst met projecten waar ik met veel plezier op terug kijk. Ik heb veel inspirerende mensen ontmoet en leer nog elke dag. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes. Ik heb mezelf op de kaart gezet door enthousiasme, oprechte betrokkenheid en interesse in de stad. Daarom een greep uit de meest recente projecten. Ik verheug met op de toekomst! 

 

Communicatie Thuiszorg Carinova

Project&Co krijgt de opdracht om onderzoek te doen naar de interne communicatie 'Thuiszorg' van zorgorganisatie Carinova.

MKB Deventer 25 jaar!

25 jaar MKB Deventer! Reden voor een feest aan het begin het jubileumjaar 2020. MKB Deventer vraagt Project&Co om de organisatie van deze feestelijke avond op zich te nemen.

Gastcollege Hospitality ROC Twente

Nieuwe start in het nieuwe jaar gastcollege 'Hospitality' voor een klas met eerste jaars studenten, ROC opleiding Office assistent.

Kick-off Groot Kinderkookboek Overijssel

Een idee; uitgave van een Groot Kinderkookboek Overijssel gekoppeld aan een receptenwedstrijd. Project&Co gaat er mee aan de slag. De start van de wedstrijd is op woensdagmiddag 21 november 2018.

Ladiesnight Go ahead Eagles 2018

Een avond in het teken van de 'ladies van Go Ahead Eagles', de partners van businessclubleden maar ook vriendinnen en collega's die met elkaar een avondje uit beleven in de business lounge van de club.

Open Monumentendagen

Projectcoördinator Open Monumentendagen 2018

Projectcoördinatie van de Open Monumententdagen Deventer.

FEMME

Event creator FEMME-inspiratie voor ondernemende vrouwen uit Oost -Nederland

Vanuit mijn netwerk, passie voor het evenementenvak en ervaring is het idee ontstaan een uniek en stijlvol event voor ondernemende vrouwen uit Oost Nederland te creëren en te organiseren.

Nieuw Deventer Circuit

Community manager Nieuw Deventer Circuit

Als sinds 2012 ben ik als communiy manager de drijvende kracht achter het Nieuwe Deventer Circuit.

Vriendenstichting deventer ziekenhuis

KICK OFF VRIENDEN VAN HET DEVENTER ZIEKENHUIS

Het Deventer Ziekenhuis staat bekend om haar gastvrijheid en zorg voor de patiënt.

AkzoNobel

Projectcoördinator AkzoNobel Chemicals Startup Challenge

In Juni 2017 n 2019 vond in Deventer het driedaagse event van Nouryon (voorgeen Akzo Nobel) plaats voor internationale start-up teams all over the world.

CollegeLeerbedrijf ROC Twente

Vier projectteams van ROC Twente kregen als opdracht mee om een ééndaags seminar te organiseren voor studenten die in het buitenland willen wonen, werken of studeren.

Go Ahead Eagles op zijn best!

De Business Club van Go Ahead Eagles kwam bij elkaar voor het jaarlijkse Hap & Stap moment in Deventer.